Despre noi

- serviciile business oferite -

Despre MCCA Modern Comfortable Corporate Assurance

Sediul central al MCCA Logistic Services & Solutions este situat în București, de unde vă oferim în toată țara o gamă completă de servicii de transport 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Suntem specializați în transferuri, atât individuale cât și pentru grupuri mici, pentru călători de afaceri și turiști și punem accentul pe oferirea unui serviciu personal plin de respect și extrem de profesional la prețuri accesibile. Puteți solicita informații prin e-mail, accesând pagina noastră web sau prin telefon și noi ne vom strădui să vă oferim un răspuns în maxim 10 minute.

Ne respectăm mereu promisiunile. Intenționăm să ne devansăm competiția și, de asemenea, să fim cu un pas în fața dumneavoastră, clientul nostru, anticipându-vă nevoile și oferindu-vă, la cel mai înalt standard posibil, acele lucruri în plus pe care nu le-ați solicitat sau așteptat.

Dispunem de o flotă de automobile sigure, confortabile, de prestigiu potrivite pentru serviciile pe care le meritați:
- Navigație prin satelit
- Sistem de urmărire GPS
- Conexiune Wi-Fi
- Truse de siguranță (pentru condiții meteo speciale și intervenții de urgență)

Toți conducătorii noștri auto profesioniști sunt buni vorbitori de limba engleză, prezentabili și au mereu un comportament politicos. Toți au absolvit cursuri de conducere defensivă într-una dintre cele mai bune școli de conducere defensivă din România și toți au cazierul verificat în conformitate cu normele.
Verificăm periodic, prin sondaj, automobilele noastre și conducătorii noștri auto pentru a ne asigura că sunt menținute cele mai înalte standarde.

Servicii MCCA logistic

Transferuri de la și către aeroporturi
MCCA este specializată în servicii de lux pentru transferul de la și către toate aeroporturile din România 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Monitorizăm sosirile și puteți avea siguranța că veți fi așteptat(ă) de conducătorul nostru auto cu un afiș pe care este scris numele dumneavoastră la momentul potrivit.

Întâlnire și întâmpinare
Conducătorii auto MCCA vă vor aștepta la terminalul Sosiri cu un panou MCCA pe care este scris numele dumneavoastră / denumirea companiei și vă vor ajuta cu bagajele în timpul călătoriei.  

Transferuri intercity
Puteți să rezervați un transfer între diferite orașe din țara noastră și, dacă timpul vă permite, să profitați de călătoria dumneavoastră. Ar fi plăcerea noastră să vă organizăm vizite la principalele obiective turistice și nu numai. Le puteți solicita conducătorilor noștri auto să vă fie ghid personal.

Închiriere cu ziua
În cazul în care nu știți exact care este programul dumneavoastră, dar nu vreți să vă faceți griji sau să vă ocupați de gestionarea timpului, puteți rezerva oricând serviciile noastre de lux pe orice perioadă doriți pentru o zi sau mai multe zile la tarifele  practicate pe oră/zi (este necesară o rezervare de minim 4 ore). Este modul preferat și cel mai convenabil pentru pasageri de a combina călătoriile de afaceri cu cele de plăcere.

Detalii cu privire la plată:
În numerar sau cu card (AMEX, Visa, Maestro, Master Card)
Acord lunar pentru clienți corporativi

Transport aeroport

Transfer intre orase

Transport in oras

Sofer la dispozitie


Prognoza meteo in Bucuresti

Mergi la inceput

Impresii

  • "Confortabil si safe! Excelent!Recomand!".
    Tudor P
  • "Servicii premium la in pret bun.Flexibilitate ,siguranta si profesionalism!".
    Paul.E
  • "Soferul a fost promt si punctual,am fost intampinat cu zambetul pe buze si amabilitate. Sunt atenti la detalii si intodeauna au gasit solutia potrivita pentru situatiile neprevazute.Recomand cu incredere serviciile MCCA.".
    Vlad.T